Boek een vakantie, op de mooiste camping van Argeles sur mer

Om de natuur op een toegankelijke bestemming te vullen, heeft Argeles-sur-mer veel openluchtinrichtingen op zijn grondgebied. Sterrencampings klaar om vakantiegangers te verwelkomen die de genereuze natuur van de Languedoc Roussillon willen ontdekken, in tenten, caravans, campers of stacaravans. Campings in overvloed aan de Côte Vermeille, die langs de Middellandse Zee loopt tot aan de grens met Spanje. In de badplaats Argelès zijn er alle soorten vakantiewoningen: kale of uitgeruste staanplaatsen, luxe of ongebruikelijke accommodaties. Om het maximale uit de plaats te halen, moet je vooraf een reservering maken op een 5-sterren camping in Argeles, zodra je vakantieplan is georganiseerd.

Boek een stacaravan op camping Bois Fleuri in Argeles sur mer

Zoals de naam al doet vermoeden, is camping Bois Fleuri een woon- en recreatiepafk in het hart van de stad. Het heeft een prachtig waterpark met zwembaden, een peuterbad, waterspelletjes en glijbanen, deze attracties zijn zo populair bij kinderen op vakantie. Deze 5-sterren camping in Argeles staat garant voor ontspanning en een verandering van omgeving in de weelderige natuur die het terrein van het park domineert. Beleef een unieke ervaring tussen zee en bergen in de Pyrénées-Orientales. Voor de accommodatie heeft u de keuze tussen de 2/3 slaapkamer comfort stacaravans, het familiechalet, het Genêt comfort plus chalet of de duosuite. Deze habitats maken allemaal deel uit van de natuurlijke omgeving van de plaats. In ieder geval is het Bois Fleuri de plaats bij uitstek voor een verkwikkend verblijf ver van stress. Om uw verblijf nog meer te verbazen, is er een scala aan diensten en activiteiten beschikbaar op het terrein, om alleen maar entertainment, het restaurant en kinderspeelplaatsen te noemen. Wacht daarom niet langer met het boeken van uw 5-sterren camping in Argeles.

Reserveer een tentplaats op camping La Marende in Argelès

Naast de stacaravan zijn er nog andere soorten kamperen die worden aangeboden door outdoor campinghotels. Die van de Marende, waarvan de gunstige ligging de toegang tot de zee bevordert, is slapen in een tent de beste manier om de zeelucht op te snuiven. Het viersterren vakantiedorp Marende heeft het voordeel dat het uitkomt op de oceaan, op slechts 200 meter van een prachtig zandstrand en op enkele minuten van het centrum. Het is een van de weinige 5-sterren campings in Argelès in de regio, die direct aan het zand liggen. Op een groen terrein van 4 hectare zijn 127 plaatsen bestemd voor traditionele kampeerliefhebbers in tenten, caravans of campers. Deze openluchtruimten zijn bedekt met vegetatie en garanderen de privacy van de leefruimte. Op een ruime installatie zet je je tent in alle sereniteit op op deze kalme en vredige plek. Zodra de camping opengaat, wordt er modern, verwarmd sanitair voor kampeerders ter beschikking gesteld. Het is ook toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Om te profiteren van maximaal comfort, zelfs wanneer u in een tent slaapt, zijn alle plaatsen voorzien van elektrische aansluitingen. Er zijn twee soorten verpakkingen beschikbaar: de 2-bloemenverpakking met 2 Europese stopcontacten en de 2-bloemenverpakking + water en drainage.

Boek een chalet op camping Argeles La Sirène

Op 900 meter van het strand ligt de vakantieresidentie La Sirène, een 5-sterrencamping in Argelès. Zoals de naam al doet vermoeden, neemt het je mee naar de fantasiewereld van zeemeerminnen met zijn weelderige waterpark, dat op een originele manier is ontworpen in het hart van de camping. Deze vijfsterrencamping heeft een groot, overdekt en modulair aqualudisch gebied dat past bij de tropische sfeer van de sirenes. Talrijke waterspelletjes, watervallen en glijbanen zorgen voor de ruimte om de geneugten van water en zwemmen te ervaren, voor alle leeftijden. Vakantiegangers zullen gezellige momenten vol emoties rond het water kunnen doorbrengen. Bepaalde teamsporten zoals zumba, aquagym en aquabike zullen fitnessliefhebbers bekoren. 'S Avonds brengen de festiviteiten alle bewoners samen in een ontspannen sfeer door middel van dj-avonden, concerten en allerlei soorten evenementen. Op uw 5-sterren camping in Argeles La Sirène zult u een uitzonderlijk verblijf hebben. Kies om te slapen voor een chalet, dit zijn echte huisjes die het comfort van een stacaravan en de voorzieningen van een klein huis combineren. Met hun rustieke en nette inrichting hebben de chalets op het terrein een overdekt terras om in de schaduw te zonnebaden onder het idee van Provençaalse sfeer. Privéparkeergelegenheid biedt de mogelijkheid om uw voertuig in de buurt te laten staan. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te dineren in het driesterrenrestaurant Sirène Beach. U bent vrij om uw maaltijd te nuttigen op het grote terras van het etablissement, gewijd aan dinershows, voor lunch of diner, en Occitaanse specialiteiten te proeven, bereid met regionale producten.

reddingboottochtenameland.nl